Valikko

Nukkekoti – Joonas Auringon Huvila

  • Kyllä kelpaa toivottaa tervetulleeksi, kun remontit on tehty!

 

Merirosvokapteeni Joonas Auringon Huvilalla on toukokuussa aika avata ovet vierailijoille ja seikkailijoille. Tapahtumat tuottaa Pieksämäen kaupunki, joka on koonnut monitaiteellisen työryhmän luomaan kaikkia aisteja kutkuttelevan kokonaisuuden.

Toukokuussa talo avautuu ryhmille kevätretkien muodossa ja ovet ovat avoinna kaikille 1. kesäkuuta alkaen. Alueelle ja taloon on vapaa pääsy. Esityksiin ja toimintapajoihin peritään 3-5 euron pääsymaksu. Toiminnat eivät kuitenkaan lopu kesän päätyttyä, vaan talo tulee elämään ympäri vuoden.

Talon alakerrasta löytyy 4H-yrittäjien ylläpitämä Kahvila Kultakutri sekä teatterisali. Yläkerrassa voi leikkiä vapaasti leluilla ja roolivaatteilla. Joonas Auringon ja Merirosvoprinsessa Persiljan hyttien lisäksi on avattu hytti Laivakissa Korianterille. Myös Täti Eulalia on saanut oman käsityöhuoneensa.

Työpajoista löytyy varmasti kaikille mielenkiintoista: mm. liikuntaa, kädentaitoja, kuvataidetta, nukketeatteria sekä musiikkia. Musiikkipajoissa soitetaan ja lauletaan Joonas Auringolle sekä hänen Ystävilleen tehtyjä lauluja. Tekstien ja sävelte takana ovat rautaiset ammattilaiset Liisa Kallio ja Soili Perkiö. Lauluja voi myös kuunnella vuonna 2018 julkaistussa Joonas Auringon Joulukalenterissa Pieksämäen kaupungin YouTube-kanavalla.

Toivotamme kaikki viettämään mukavia hetkiä kauniissa Hiekanpään rantamaisemassa hauskassa seurassa!

Hiekanpääntie 21
76100 Pieksämäki
Puh. 044 799 55 47
nukkekoti@pieksamaki.fi
www.pieksamaennukkekoti.fi
www.facebook.com/Joonas Auringon Huvila
Pieksämäen Nukkekoti Joonas Auringon Huvila instagramissa