Valikko

Liikuntapalvelut

 • Pieksämäen liikuntapaikat kootusti SportPieksämäki sivustolta.

Pieksämäki sopii hyvin urheilujoukkueitten harjoitus- ja kilpailupaikaksi. Sijainti keskellä Suomea tekee tänne tulemisen helpoksi ja vaivattomaksi. Välimatkat eri puolilta Suomea ovat kohtuulliset. Hyvät liikuntatilat ja monipuolinen majoituskapasiteetti tarjoavat toimivat puitteet eri lajien harrastetapahtumille. Alueen yksityiset palvelut täydentävät osaltaan palvelutarjontaa.

Tuo joukkueesi kunnon treeneihin ja nauttimaan palveluistamme. Sport Pieksämäki -sivustolta löydät keskitetysti tietoa liikuntapaikoista ja -palveluista.
VedenjakajaReitistön tiedot löydät suoraan kohdasta sport.pieksamaki.fi/vjr
Vedenjakaja Reitistön web-kartta nähtävissä tästä.

Pieksämäen liikuntapaikoista lisää sport.pieksamaki.fi/liikuntapaikat
Varaukset: sport.tilojenvaraus@pieksamaki.fi
Liikuntapalvelut http://sport.pieksamaki.fi/liikuntapalvelut/ 
Retkeilystä laajemmin www.facebook.com/retkipaikka

 • Kunnonkeskus Oy
  Tallikankaankatu 3
  76100 Pieksämäki
  Puh. 015 341 699
  www.kunnonkeskus.fi
  Terveyden, liikunnan ja hyvän olon palvelut. Kuntosalipalvelut, personal trainer -palvelut, kuntosali- ja ravintovalmennus.
 • Kuntosali Monofix
  Seunalantie 2 m 6
  76850 Pieksämäki
  Puh. 040 0914845
  www.facebook.com/Kuntosali-Monofix-729094507216299/
  Kuntosalipalvelut, personal trainer -palvelut, kuntosalivalmennus, ravintovalmennus ja kuntotestaus.
 • Pieksämäen Laatuliikunta Oy
  Hallipussi 1
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 5718940
  www.laatuliikunta.fi
  www.facebook.com/Laatuliikunta/
  Pieksämäen laatuliikunta on vuodesta 2013 toiminut liikuntapalveluja tuottava yritys. Monipuolisesti palveluja urheilijoille, kuntoilijoille, elämäntapamuuttujille, aktiiviliikkujille, kuntoutujille, senioriliikkujille, lapsille ja nuorille. Pieksämäen Laatuliikunta Oy valittiin Pieksämäen vuoden liikuttajaksi 2014 Etelä-Savon urheilugaalassa tammikuussa 2015.
 • Power4Life Oy
  Kangaskatu 30
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 092 5858
  asiakaspalvelu@power4life.fi
  www.power4life.fi
  www.facebook.com/liikuntakeskus.Power4Life
  Power4Life on monipuolinen aktiivisen elämän ja hyvinvoinnin keskus, jossa jäsenemme voivat treenata 24/7. Käytössäsi on kuntosali, crosstraining-alue, ryhmäliikuntasali ja kokoushuone. Valikoimastamme löydät n. 30 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikoittain. Les Millsin virtuaalitunnit täydentävät tarjontaa entisestään. Monipuolisten liikuntapalvelujen lisäksi Power4Life panostaa suuresti valmennuspalveluihin. Personal trainerimme ja ravintovalmentajamme auttavat sinua mielellään matkalla kohti tavoitteitasi. Voit valita yksilö-, pienryhmä-  tai verkkovalmennuksen oman mieltymyksesi mukaan.
 • Sagatrail
  Puh. 050 401 7621
  sagatrailfi@gmail.com
  Instagram: @sagatrailfi
  Facebook Sagatrail
  Ohjattuja retkiä lähinnä Pieksämäen alueella, Vedenjakajareitistölle patikoiden, hiihtäen tai maastopyöräillen. Retkien pituus sovittavissa, myös erityisryhmät. Autan tarvittaessa maastopyörän vuokrauksessa.
 • Teittilän Talli
  Vilhulantie 360
  76850 Naarajärvi
  Puh. 040 733 3205
  teittila@pp.inet.fi
  www.teittilantalli.com
  https://www.facebook.com/teittilantalli/
  Teittilän talli on lämminhenkinen, kauniissa maalaismiljöössä sijaitseva Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Matkaa Pieksämäen keskustaan 8 km ja Naarajärven taajamaan 3 km. Talli koostuu ratsastuskoulupuolesta, kahdesta ponipihatosta sekä uudesta tyylikkäästä kymmenpaikkaisesta yksityishevostallista. Ratsastuskouluasiakkaiden ja yksityisratsastajien käytössä on tilava ja viihtyisä 24 m x 55 m maneesi, jossa on katsomo 300 henkilölle sekä lämmin maneesikahvio. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi valaistua ulkokenttää, hyvät maastot, monipuoliset maastoesteet sekä hevosten uittopaikka n. 600 metrin päässä. Maastorataa uudistetaan jatkuvasti – nyt radallamme on jo useampia erilaisia hautoja, alashyppyjä, sekä vesieste.
  Teittilän talli tarjoaa normaalien ratsastustuntien lisäksi ratsastusta erityisryhmille, kesäleirejä, kotaretkiä, kärry- ja rekiajeluja yms.
 • Tmi Hevostoiminta Balanssi
  Mari Putkonen-Hutchins
  Mähönseläntie 82
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 7087666
  mari@putkonen-hutchins.com
  www.putkonen-hutchins.com
  Hevostoiminta Balanssi on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli, joka tarjoaa ohjattua ratsastusta ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa, lapsille ja aikuisille.  Asiakkaiden hevos- ja ratsastustaidon kehittyminen sekä hevosten hyvinvointi ovat toiminnan lähtökohtina. Hevoset ovat tehtäviinsä koulutettuja  ja ratsastustunnit järjestetään pienissä ryhmissä, joissa on enintään neljä ratsukkoa. Lisäksi yksityistunteja on tarjolla kaiken tasoisille ratsastajille ja maastotunteja kokeneille ratsastajille.
 • VedenjakajaReitistön vuokrausverkkokauppa
  VedenjakajaReitistöllä kokeillaan kesän 2019 aikana itsepalveluvuokrauspisteitä. Itsepalveluvuokrausvalikoimasta löytyy maastopyöriä, kanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja, glamping-telttamajoitusta sekä muuta.
  Erinomaisia fatbikeja vuokrattavana 2 kpl Pieksämäellä. Koko M, käy noin 165cm – 185cm pituiselle polkijalle. Vuokraa Fatbike
  Kanootti Mad River Canoe Journey TT on monikäyttöinen ja lujarakenteinen avokanootti, joka soveltuu loistavasti niin sileälle kuin virtaavaankin veteen.Vuokraa kanootti 
  SUP-lauta Boardworks Shubu Riptide 10’6″ on ilmatäytteinen & helppo, aloittelijoillekin sopiva SUP-lauta. Vuokraa SUP-lauta