Valikko

Liikuntapalvelut

 • Upea punasävyinen kuva crossfit kisoista Pieksämäen Veturitorilla, naisia nostamassa painoja suorille käsille Pieksäjäiset kisassa.
  Pieksäjäiset Pieksämäen Veturitorilla on upea ja odotettu voimainkoetus crossfitin harrastajille.

Sijainti keskellä Suomea, kohtuullisten välimatkojen päässä, tekee Pieksämäestä ihanteellisen urheilujoukkueitten harjoitus- ja kilpailupaikan. Hyvät liikuntatilat, joita alueen yksityiset palveluntarjoajat täydentävät palveluillaan, sekä monipuolinen majoituskapasiteetti luovat toimivat puitteet eri lajien harrastetapahtumille.

Pieksämäen liikuntapaikat: sport.pieksamaki.fi/liikuntapaikat
Varaukset: sport.tilojenvaraus@pieksamaki.fi
Liikuntapalvelut: http://sport.pieksamaki.fi/liikuntapalvelut/
VedenjakajaReitistö Facebook webkartta
Retkeilystä: www.facebook.com/retkipaikka

 • Kunnonkeskus Oy
  Kauppakatu 3
  76100 Pieksämäki
  Puh. 0440 341 690
  www.kunnonkeskus.fi
  www.facebook.com/Kunnonkeskus/
  Kuntosali, ryhmäliikunta, padel-, sulkapallo- ja pickleball-kentät.
 • Kuntosali Monofix
  Seunalantie 2 m 6
  76850 Pieksämäki
  Puh. 040 0914845
  www.facebook.com/kuntosalimonofix
  Kuntosalipalvelut, personal trainer -palvelut, kuntosalivalmennus, ravintovalmennus ja kuntotestaus.
 • CrossFit Pieksämäki/Pieksämäen Laatuliikunta Oy
  Hallipussi 1
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 5718940
  https://crossfitpieksamaki.fi/
  Liikuntapalveluja vuodesta 2013. Monipuolisesti palveluja urheilijoille, kuntoilijoille, elämäntapamuuttujille, aktiiviliikkujille, kuntoutujille, senioriliikkujille, lapsille ja nuorille. Pieksämäen Laatuliikunta Oy valittiin Pieksämäen vuoden liikuttajaksi 2014 Etelä-Savon urheilugaalassa tammikuussa 2015.
 • Sagatrail
  Puh. 050 401 7621
  sagatrailfi@gmail.com
  Instagram: @sagatrailfi
  Facebook Sagatrail
  Ohjattuja retkiä lähinnä Pieksämäen alueella, Vedenjakajareitistölle patikoiden, hiihtäen tai maastopyöräillen. Retkien pituus sovittavissa, myös erityisryhmät. Autan tarvittaessa maastopyörän vuokrauksessa.
 • Teittilän Talli
  Vilhulantie 360
  76850 Naarajärvi
  Puh. 040 733 3205
  teittila@pp.inet.fi
  www.teittilantalli.com
  https://www.facebook.com/teittilantalli/
  Teittilän talli on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Matkaa Pieksämäen keskustasta on 8 km ja Naarajärven taajamasta 3 km. Talli koostuu ratsastuskoulupuolesta, kahdesta ponipihatosta sekä tyylikkäästä kymmenpaikkaisesta yksityishevostallista. Ratsastuskouluasiakkaiden ja yksityisratsastajien käytössä on tilava ja viihtyisä 24 x 55 m maneesi, jossa on katsomo 300 henkilölle sekä lämmin maneesikahvio. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi valaistua ulkokenttää, hyvät maastot, monipuoliset maastoesteet sekä hevosten uittopaikka n. 600 metrin päässä. Maastorataa uudistetaan jatkuvasti, jo nyt radalla on erilaisia hautoja, alashyppyjä sekä vesieste. Normaalien ratsastustuntien lisäksi ratsastusta erityisryhmille, kesäleirejä, kotaretkiä, kärry- ja rekiajeluja yms.
 • Tmi Hevostoiminta Balanssi
  Mari Putkonen-Hutchins
  Mähönseläntie 82
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 7087666
  mari@putkonen-hutchins.com
  www.putkonen-hutchins.com
  Hevostoiminta Balanssi on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli, joka tarjoaa ohjattua ratsastusta ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa lapsille ja aikuisille. Asiakkaiden hevos- ja ratsastustaidon kehittyminen sekä hevosten hyvinvointi ovat toiminnan lähtökohtina. Hevoset ovat tehtäviinsä koulutettuja ja ratsastustunnit järjestetään pienissä ryhmissä, joissa on enintään neljä ratsukkoa. Lisäksi yksityistunteja on tarjolla kaiken tasoisille ratsastajille ja maastotunteja kokeneille ratsastajille.
 • VedenjakajaReitistön itsepalveluvuokraamo
  Itsepalveluvuokrausvalikoimasta löytyy mm. maastopyöriä, kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja.
  Fatbikeja, koko M, käy noin 165-185cm pituiselle polkijalle. Vuokraa Fatbike
  Kanootti Mad River Canoe Journey TT on monikäyttöinen ja lujarakenteinen avokanootti, joka soveltuu loistavasti niin sileälle kuin virtaavaankin veteen.Vuokraa kanootti
  SUP-lauta Boardworks Shubu Riptide 10’6″ on ilmatäytteinen & helppo, aloittelijoillekin sopiva SUP-lauta. Vuokraa SUP-lauta