Valikko

Big Wheels

Big Wheels 20.7.2019

– koko perheen kokoontumisajo

Harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheels on yksi Suomen suurimmista harrasteajoneuvojen kokoontumisista ja osa Pieksämäen vilkasta tapahtumakesää.

Tapahtuma kokoaa Pieksämäen keskustaan Pieksäjärven rantaan reilut tuhat harrasteajoneuvoa ja jopa 18.000 hengen yleisön. Kesällä 2019 on vuorossa jo kahdeksastoista tapahtuma.

Big Wheelsin päätapahtuma on lauantaina 20.7.2019 Pieksäjärven rannalla järjestettävä kokoontumisajo, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Harrasteajoneuvoja löytyy laidasta laitaan, kuplavolkkareista jättikokoisiin jenkkirekkoihin. Suurin osa menopeleistä saapuu Suomesta, mutta harrastekalustoa tulee myös mm. Ruotsista, Norjasta, Saksasta ja Venäjältä.

Pieniä ja isompia lapsia kiinnostavat nostalgisten polkuautojen kokoontuminen ja suosittu pahviautoverstas, jossa itse kukin voi askarrella kierrätyspahvista itselleen unelma-auton.

Lauantain huipennuksena on suuri cruising-paraati, johon osallistuu suurin osa kokoontumisajon autoista. Autoletka kiertää ihailtavana lähes tunnin mittaisen kierroksen Pieksämäellä ja Naarajärvellä tuhatpäisen yleisön seuratessa liikkuvaa autonäyttelyä katujen varsilla.

Tutustu tapahtumaan www.bigwheels.fi, myös facebookissa.