Blogi / Matkailuinfo / Pieksämäen kaupunki / Poleeni / Sport Pieksämäki
Valikko

Liikuntapalvelut

 • VedenjakajaReitistö

Pieksämäki sopii hyvin urheilujoukkueitten harjoitus- ja kilpailupaikaksi. Sijainti keskellä Suomea tekee tänne tulemisen helpoksi ja vaivattomaksi. Välimatkat eri puolilta Suomea ovat kohtuulliset. Hyvät liikuntatilat ja monipuolinen majoituskapasiteetti tarjoavat toimivat puitteet eri lajien harrastetapahtumille. Alueen yksityiset palvelut täydentävät osaltaan palvelutarjontaa.

Tuo joukkueesi kunnon treeneihin ja nauttimaan palveluistamme. Sport Pieksämäki -sivustolta löydät keskitetysti tietoa Pieksämäen alueen liikuntapaikoista ja -palveluista.

Pieksämäen liikuntapaikoista lisää http://sport.pieksamaki.fi/liikuntapaikat/

Liikuntapalvelut http://sport.pieksamaki.fi/liikuntapalvelut/

 • Kunnonkeskus Oy
  Tallikankaankatu 3
  76100 Pieksämäki
  Puh. 015 341 699
  www.kunnonkeskus.fi
  Terveyden, liikunnan ja hyvän olon palvelut saman katon alta. Nyt myös lääkärikeskus Ikioman erikoislääkäreitten vastaanotot sekä myymälä, josta löydät monipuoliset arjen pienapuvälineet sekä ihanat sisustustuotteet itselle tai lahjaksi. Tervetuloa Kunnon hoitoon!
 • Kuntosali Monofix
  Seunalantie 2 m 6
  76850 Pieksämäki
  Puh. 040 0914845
  www.facebook.com/Kuntosali-Monofix-729094507216299/
  Kuntosalipalvelut, personal trainer -palvelut, kuntosalivalmennus, ravintovalmennus ja kuntotestaus.
 • Mäenpään Kartanon Ratsastuskoulu 
  Mäenpään kartano
  Pohosjoentie 10
  76130 Pieksämäki
  Puh. 0400 683 741
  marja.roschier-halonen@pp.inet.fi
  www.maenpaankartano.com
  Mäenpään Kartanon Ratsastuskoulu on toiminut ratsastajien harrastus- ja opetuspaikkana vuodesta 1970. Vuonna 1987 rakennettiin ratsastuskoulun yhteyteen ratsastushalli, joka mahdollistaa ympärivuotisen opetus- ja kilpailutoiminnan. Mäenpään Kartanon Ratsastuskoulu järjestää tunti-, kurssi- ja valmennustilaisuuksien lisäksi ratsastus- ja vaellusleirejä.
 • Pieksämäen Laatuliikunta Oy
  Hallipussi 1
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 5718940
  www.laatuliikunta.fi
  www.facebook.com/Laatuliikunta/
  Pieksämäen laatuliikunta on vuodesta 2013 toiminut liikuntapalveluja tuottava yritys. Monipuolisesti palveluja urheilijoille, kuntoilijoille, elämäntapamuuttujille, aktiiviliikkujille, kuntoutujille, senioriliikkujille, lapsille ja nuorille. Pieksämäen Laatuliikunta Oy valittiin Pieksämäen vuoden liikuttajaksi 2014 Etelä-Savon urheilugaalassa tammikuussa 2015.
 • Pieksämäen TankoStudio
  Liisa Nykänen
  Hallipussi 1
  76100 Pieksämäki
  Puh. 040 723 9777
  info@pieksamaentankostudio.fi
  www.pieksamaentankostudio.fi
  Pieksämäen TankoStudio sijaitsee Pieksämäellä Kontiopuiston teollisuuskylässä, samassa hallitilassa Pieksämäen Laatuliikunnan CrossFit- salin kanssa.
 • Teittilän Talli
  Vilhulantie 360
  76850 Naarajärvi
  Puh. 040 733 3205
  teittila@pp.inet.fi
  www.teittilantalli.com
  Teittilän talli on lämminhenkinen, kauniissa maalaismiljöössä sijaitseva Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Matkaa Pieksämäen keskustaan 8 km ja Naarajärven taajamaan 3 km. Talli koostuu ratsastuskoulupuolesta, kahdesta ponipihatosta sekä uudesta tyylikkäästä kymmenpaikkaisesta yksityishevostallista. Ratsastuskouluasiakkaiden ja yksityisratsastajien käytössä on tilava ja viihtyisä 24m x 55m maneesi, jossa on katsomo 300 henkilölle sekä lämmin maneesikahvio. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi valaistua ulkokenttää, hyvät maastot, monipuoliset maastoesteet sekä hevosten uittopaikka n. 600 metrin päässä. Maastorataa uudistetaan jatkuvasti – nyt radallamme on jo useampia erilaisia hautoja, alashyppyjä, sekä vesieste.
  Teittilän talli tarjoaa normaalien ratsastustuntien lisäksi ratsastusta erityisryhmille, kesäleirejä, kotaretkiä, kärry- ja rekiajeluja yms.
jaa...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0